Aukioloajat

  • Ma - Pe 7.00 - 16.30

Osoite

Salpakatu 6,80100 JOENSUU

Paikallinen Karjalan Pultti 39 vuotta !

 
 

Karjalan Pultti Oy on paikallinen vuodesta 1980 toiminut erikoisliike, joka tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin teollisuuden, rakentamisen ja kunnossapidon tarpeisiin.

Monipuolisessa tuotevalikoimassa on noin 40 000 nimikettä. Karjalan Pultti Oy:n avajaisia vietettiin kesäkuussa 1980 Ukkolantiellä 75 m2 tiloissa.

Karjalan Pultti Oy:n perustivat joensuulainen Antero Udd sekä kuopiolaiset Kauko Kolehmainen ja Eino Piippo. Toimitusjohtajana on alusta lähtien toiminut Antero Udd.

"Pääpaino oli teollisuusmyynnissä ja vähittäiskauppa oli erittäin vähäistä. Tuotevalikoimassa oli noin 5 000 nimikettä painottuen lähinnä ruuvituotteisiin ja rakennuskiinnikkeisiin", muistelee toimitusjohtaja Antero Udd. "Parantaaksemme kilpailukykyämme perustimme silloisessa ketjussamme heti seuraavana vuonna omaan maahantuontiin keskittyvän Bolt-Center Oy:n", Udd jatkaa. Yrityksen omat toimitilat valmistuivat vuonna 1993 Salpakadulle kaupungin pohjoislaidalle, jonne yritys muutti Kuurnankadulta.

Laatutuotteita, vahvaa ammattiosaamista ja kokonaisvaltaista palvelua
"Tuotevalikoimassamme on panostettu ammattilaatuun. Päivittäiset toimitukset työmaille ja asiakaskohtainen hyllytyspalvelu ovat nykyaikainen palvelukonsepti. Myyntiedustajamme palvelevat yritysasiakkaitamme koko Pohjois-Karjalan alueella. Asiakkaamme saavat tuotteet myös viikoittaisilla maakuntaan suunnatuilla jakeluilla vapaasti varastostamme", toteaa toimitusjohtaja Udd. "Tuotteillamme on hyvä tunnettuus ja maine ammattilaisten parissa", hän jatkaa.

Karjalan Pultin asiakaskunnan muodostavat pääosin teollisuus, rakennus-, pelti-, LVI- ja sähköliikkeet sekä jälleenmyyjät että kunnat ja niiden laitokset.
"Hankimme tehdastoimituksena erikoisimmatkin kiinnitystarvikkeet joko Euroopasta tai Kaukoidästä. Asiakastyössä teemme jatkossakin parhaamme, jotta olemme se tuttu, luotettava ja joustava kumppani, joka hyödyntää 39 vuoden aikana kertynyttä osaamistaan asiakkaiden parhaaksi", Udd summaa.

Yrityksen toimialueena on Pohjois-Karjalan maakunta. Valtakunnalliseen, kotimaiseen Pulttiketjuun kuuluva yritys työllistää 12 vakituista henkilöä.